top of page

Access Consciousness - Access Bars

Access Consciousness

Access Consciousness betekend letterlijk toegang tot het bewustzijn. Bewustzijn bevat alles zonder oordeel. In ons bewustzijn en onderbewustzijn liggen al onze gedachten, oordelen , ideeën, overtuigingen oordelen, overwegingen, projecties en emoties opgeslagen die ooit tot ons gekomen zijn. Veel hiervan is geen bijdrage voor ons in het hier en nu. Met de Access Bars ™ methode is het mogelijk om snel en effectief energie die ons niet dient los te laten.

Access Bars™

De Access Bars behandelwijze vindt plaats doormiddel van zachte aanraking op het hoofd. De Access Bars is een verzamelnaam voor 32 punten die zich op het hoofd bevinden en die verbonden zijn met verschillende issues en aspecten in je leven. Door deze punten met zachte aanraking te activeren begint het proces van loslaten en opruimen.

Er wordt zo ruimte gecreëerd voor nieuwe mogelijkheden en keuzes. Het kalmeert de hersengolven en geeft je meer ruimte in je hoofd. Hersengolven vertragen letterlijk als de Bars door gaan stromen, dit geeft een ontspanning op een zeer diep niveau.

Stel je onderbewustzijn (95%) en bewustzijn (5%) voor als de harde schijf van je computer. Er zijn verouderde programma’s en virussen in gekomen, de Access Bars™ methode bewerkstelligt letterlijk delete, delete, delete. De databank wordt opgeschoond.

Tijdens een Bars sessie worden veel oordelen en beperkingen losgelaten. Het is een ongelofelijk zorgzaam en ontspannend proces. Naast het aanraken van de punten werk ik ook met verbale schoonmaak processen (clearings) om blokkades op te lossen.

Access Bars™ heeft al duizenden mensen geholpen hun leven en gezondheid positief te veranderen.

De uitkomst van een sessie is voor iedereen anders, in het minste geval voelt het ontspannen aan als of je een heerlijke massage hebt gehad en in het beste geval is je leven totaal veranderd.

 

Het activeren/nalopen van de Bars is een proces waarbij je gekleed en ontspannen op je rug ligt. Deze behandeling is volkomen veilig ook voor baby’s en tijdens zwangerschap.

​Wat kan de Access Bars™ voor jou betekenen?

  • Helend proces

  • Bewustwording van het eigen lichaam

  • Fysiek, mentaal en emotionele balans

  • Belemmerende overtuigingen op vele niveaus loslaten (onder andere over geld, goed en kwaad, verouderen, perfectie, niet goed genoeg zijn, seksualiteit, gezondheid, ziekte en controle)

  • Stress verminderen

  • Beter slapen

  • Ter ondersteuning bij een burn-out

  • Ter ondersteuning bij vermoeidheid

acwebsite_easejoyglory-lw.jpg

Het effect

Het effect van een Access Bars™ sessie kan vaak direct merkbaar zijn, of soms na langere tijd. Advies is 1 tot 3 behandelingen te ondergaan. Access Bars™ geeft meer ontspanning, gemak en plezier in je leven omdat er veel beperkingen losgemaakt worden tijdens de sessie.

Reacties naar aanleiding van deze behandeling

Iets waar ik me heel erg druk over maakte en stress van in mijn lijf voelde, was na de sessie bij Willemijn totaal geen issue meer. Ik voelde me heerlijk ontspannen en kijk anders naar de hele situatie

—  Yvonne

bottom of page