Recensies

Whow wat een prachtige dag was dit, de workshop Access Energetic facelift. Echt een cadeau voor jezelf! Willemijn is een rustige en zachtaardige begeleidster, legt alles goed uit en neemt de tijd. Tussen de middag een overheerlijke lunch, waarbij zij rekening heeft gehouden met al onze dieet wensen. Kortom een dag met een gouden randje. Dank je wel Willemijn. Liefs José

— José
 

Laatst heb ik bij Willemijn de workshop “Access Bars” gedaan. Een geweldig leuke workshop, ik ben superblij dat ik deze kennis en tool aan mijn praktijk kan toevoegen. Dit omdat Access Bars ontzettend veel voor iedereen kan doen. Erg dankbaar ben ik dat ik deze workshop juist bij Willemijn heb gedaan, want wat een kennis en ervaring heeft deze lieve dame! Een paar woorden welke bij mij opkomen wanneer ik aan Willemijn denk, over hoe zij te werk gaat wil ik graag delen: liefdevol, bevlogen, uit ‘t hart, rust, ontspanning en zorgzaam. Dankjewel!!
— Marion

De sessie was geweldig, jouw rust en een-zijn met het geheel, erbij zijn zonder oordelen en rechtstreeks naar de kern. Je bent zelf al steeds verder aan het gaan, zelf en met de behandelingen. Heel bijzonder, hoe gemakkelijk je onderbewuste blokkades opspoort en oplost alsof het niets was, zonder zware sessies of gesprekken maar met liefde en heelheid. Eerdere EMDR behandelingen elders en EFT, daarmee kwam ik niet zo tot de kern als met een paar van jouw behandelingen! Heel veel dank daarvoor!

— N.R. 

Iets waar ik me heel erg druk over maakte en stress van in mijn lijf voelde, was na de sessie bij Willemijn totaal geen issue meer. Ik voelde me heerlijk ontspannen en kijk anders naar de hele situatie

— Yvonne

Ik heb al jaren last van chronische pijnen, slecht slapen, en extreme vermoeidheid. Via mijn nicht kwam ik bij Willemijn terecht. Willemijn had niet veel nodig om te begrijpen waar ik mee zat. Tijdens de behandeling voelde ik al diepe ontspanning. De spanning en de pijn waar ik zo lang mee liep voelde ik niet meer. De daarop volgende dagen bleef de pijn weg en eindelijk was er ook weer rust in mijn hoofd. Willemijn, je bent heel bijzonder. Ben blij dat je op mijn pad bent gekomen. Heel erg bedankt.

— I.K.  

Willemijn is energie! zo krachtig als zij werkt met energie ben ik tot nu toe niemand tegengekomen. en dan in combinatie met liefde en rust en zachtheid maar zeker ook daadkracht maakt de behandeling tot een feestje, iedere keer! Ik voelde me na de behandeling letterlijk lichter, ruimer en helderder in mijn hoofd en dat is ook blijvend. ik raad iedereen een behandeling bij haar aan die los wil komen van oude patronen en op een ontspannen manier en weinig belastende manier. Willemijn, dankjewel voor wie je bent en wat je doet. mijn volgende afspraak staat alweer! 

— Wouthiera Crommeling 

Mijn leven is zoveel lichter en makkelijker geworden, ik begrijp er niets van, het heeft heel goed gewerkt!

— Ciska

Al jaren had ik problemen met slapen, alles al geprobeerd. Na 2 sessies bij Willemijn ben ik weer gaan slapen en voel veel meer ontspanning in mijn lichaam en ik word wakker met zin in de dag

— Fiona

Onlangs ben ik bij Willemijn geweest voor een terugkerend issue in mijn leven en wat me te vaak belemmerde. De weken voor mijn bezoek was ik ontzettend labiel en er zat veel spanning in mijn hoofd en bovenlichaam. Er moest actie op ondernomen worden! Willemijn is een erg fijn mens en luistert goed naar het lichaam en naar de mens zelf. Tijdens de behandeling hoefde ik niet veel te praten, de reacties van mijn lichaam op haar behandeling gaven haar al de antwoorden. Ik voelde toen ook de blokkades in mijn lichaam loskomen en de dag daarna voelde ik me weer heerlijk, alsof er veel van me afgevallen was.

Willemijn: nogmaals hartelijk dank!!

— Annemarie

Wauw wat een shift na jouw behandeling, ik voel me super en zo veel rust en helderheid in mijn hoofd

— Cora

In november heb ik de workshop gedaan en sinds die tijd al heel veel mooie ervaringen gehad! Ik gebruik het veel om anderen van pijn of spanningen af te helpen en het werkt wonderbaarlijk goed. Ik ben heel blij dat ik deze workshop gedaan heb en zou er graag nog verdere technieken willen leren.

— Kitty 

Gisteren heb ik een Acces Bars cursus gevolgd bij Willemijn. Voor mij was dit de 2e keer en dit heeft mij nog meer verdieping en inzichten gegeven. Willemijn is zo bekend met energiewerk dat ze helder en duidelijk kan vertellen wat je met Acces Bars kunt, zowel met de behandeling als met de ´tools´. Iedereen kan het leren. Willemijn schept overzicht en veiligheid en onderwijst vanuit haar hart.

— Corien  

Ik wil graag aan jou terugkoppelen wat de workshop bij mij heeft gedaan. Ik lijk veel meer in mijn kracht te staan dan voorheen. Daarnaast komen volgens mij heel diepe emoties naar boven. Ik lijk deze goed aan te kunnen. Daarnaast oefen ik geregeld de QHT op anderen. Wat een energie en wat een effecten! Wauw.

Lieve Willemijn, Ik ben jou dankbaar!!

— AL 

De liefdevolle behandelingen van Willemijn zijn zo fijn en voor mij levensveranderend geweest! Ik ben zo dankbaar dat ik bij haar mag komen!

— Ilona 

Al jaren kom ik soms bij Willemijn, en wisselen we ook behandelingen uit. Willemijn is een bevlogen, betrokken, oprechte en krachtige healer. Zij heeft enorm veel ervaring en kunde. Willemijn blijft open en nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen en verwerkt die allemaal ten behoeve van haar cliënten. Ik kan haar behandelingen aan iedereen aanbevelen!

— I.d.G

I was so priviledged to have taken the Class with Willemijn. She was very devoted to make sure that I understood the profound work of Access Bars and how the session could clear so many deep seated imbalances,. For me, she exemplifies a joyful , loving teacher who teaches with dedication and passion.

— Angela denis 

Is er een plek op de wereld waar er zoveel liefde is voor jezelf, rust, omarmd, bemind, veilig voelt, waardevol en kostbaar bent, dat je er mag zijn, in al mijn vrouwelijkheid een bezienswaardigheid, mij kan doen stralen als enige, toen mijn ogen open gingen zag ik Willemijn, heb ik haar geknuffeld. Lieve Willemijn, mijn lief lichaam, dank je wel voor deze mooie reis die ik vandaag heb ervaren en de liefde die ik in mij, heb meegenomen van jouw praktijk. Liefs, S

— S&S 

Jaaaa ik was zaterdag 7 april bij de eerste workshop Access Bars van Willemijn en wat een geweldige dag was het!! In een heel veilige en ontspannen sfeer heeft ze ons de Acces Bars geleerd. Bij mezelf kwam ik nog wel wat weerstand tegen en doordat Willemijn de clearings bij mij deed kon ik dit gaandeweg loslaten en was ik na 1 x geven en ontvangen helemaal om. Ik was al fan van de diverse tools van Access consiousness en nu was het moment daar dat ikzelf de Bars ging leren. Zo fijn om meer ruimte en helderheid te mogen ervaren en superblij dat ik dit nu zelf kan en mag geven want ik gun dit nu werkelijk echt iedereen!! Hoe wordt het beter dan dit? Wat is er nog meer mogelijk? Zo blij met jou lieve Willemijn, dankjewel xxx

— Syh 

Een aantal weken geleden ben ik voor het eerst bij Willemijn geweest. In een moeilijke periode waarin er bij mij borstkanker geconstateerd is. Nadat ik bij haar ben geweest heb ik voor het eerst in maanden weer het gevoel dat ik normaal kan ademen, zie wat er om me heen gebeurd en begin langzaam aan weer een beetje mezelf te worden. Daar ben ik Willemijn heel dankbaar voor.

— Judith

Mijn behandeling bij Willemijn bestond voor een groot deel uit het doorsnijden van oude banden. Na een paar maanden merk ik dat die nog niet zomaar weg zijn, maar mijn bewustzijn gaat er eerder heen en ik weet dat ik een keus heb, of eraan te blijven hechten of te visualiseren dat ik die banden opnieuw doorsnijdt. Ook de oordelen en vooroordelen kan je wegvegen uit je systeem heeft ze me geleerd. De behandeling was intensief en effectief. Willemijn is down-to-earth en dat is voor dit soort technieken heel belangrijk. Dank je Willemijn, ik kom beslist nog een keer terug om meer te kunnen genieten van de Access Bars behandeling.

— Flim Reydon

Ik ben getipt om naar Willemijn te gaan door een vriendin, en wat ben ik daar blij mee. Willemijn werkt op een (positieve) laagdrempelige manier, op een hele ontspannen en liefdevolle wijze komt ze snel tot de kern, en worden de zwaarste dingen opgelost zonder dat ik de sessie als heel zwaar heb ervaren. Het is bijna niet voor te stellen hoeveel beter het gaat en hoeveel last ik van mijn schouders kwijt ben. Ik kom zeker nog een keer langs!

— R.

©2019 Willemijn Valentijn