top of page

Recensies

Nu 2 keer bij Willemijn geweest, de eerste keer is er zoveel in positiviteit veranderd, je komt met beide benen op de grond en ziet alles weer met een heel ander inzicht waardoor je daar ook naar gaat handelen.
 Esther

Een hele fijne en verhelderende sessie bij Willemijn! Via via kwam ik bij Willemijn terecht in een periode waarin er op zakelijk gebied een lastige beslissing gemaakt moest worden. Het lukte me niet meer om onderscheid te maken tussen wat ik echt wilde, voelde en wat rationeel was. Een hoofd op stokjes, zoals Willemijn het noemde. Alles voelde enorm zwaar en beladen. Zo zwaar als ik binnenkwam, zo licht vertrok ik weer. Wat een fijne sessie. Willemijn heeft me enorm geholpen weer helder te worden. Na het weekend hakte ik de onverwachte knoop door en nu, 3 maanden later, ben ik nog steeds enorm dankbaar hoe dit is gelopen. Het voelt licht, kloppend en juist. Zonder Willemijn had ik deze frisse start misschien niet gemaakt, daar ben ik je erg dankbaar voor!
 Anoniem

Vandaag de Quick Healing Touch workshop gevolgd. Een zeer leerzame en mooie maar vooral energievolle dag ervaren bij Willemijn! Al jaren werk ik zeer enthousiast met de Quantum Touch. Na vandaag heeft dit een enorme boost gekregen! Dit mede door alle andere technieken die zijn aangereikt in deze workshop. Het is een groot cadeau aan mijzelf welke ik kan inzetten in mijn praktijk. Dankjewel Willemijn voor deze bijzondere dag!
 Linda

 

De workshop Quick Healing Touch New release 2022 heb ik bij Willemijn mogen volgen. Wat een fantastische dag, vol met veel informatie en simpele handelingen die iedereen kan leren. Een mooie hand out als naslag mee voor thuis. Willemijn legt alles duidelijk en geduldig uit. Tussen de middag een heerlijke lunch. Heel veel geleerd en inmiddels dit toegepast op mijn cliënten. Zij reageren allemaal erg enthousiast. De “levensademhaling” die ik geleerd heb pas ik in mijn massage’s toe en de reacties hierop zijn erg positief. Wat een bijzonder mooie aanvulling. Willemijn, nogmaals heel veel dank voor deze prachtige en krachtige workshop: Quick Healing Touch New release 2022 . Tot een volgende keer.
Reactie van een cliënt van mij na een Quick Healing Touch, gevolgd door een Access Bars behandeling: Hoi José! 1,5 week na mijn access bars behandeling bij jou wilde ik toch even laten weten wat het met mij gedaan heeft. Ik heb er zoooveel positieve verandering aan ondervonden! Het heeft mij veel meer rust, kalmte en zelfcompassie gebracht. Ik loop niet meer zo te haten en foeteren op mijzelf, doe dingen met veel meer rust en aandacht in plaats van ff snel snel tussendoor, ik ben veel kalmer en heb meer geduld, kan makkelijker relativeren en vertrouwen dat iets wel goedkomt en ik kan weer echt genieten van kleine dingen en de natuur. Met name het weekend en de 1e week na de behandeling dacht ik; who am I ?! Het is echt een absolute aanrader voor iedereen.

 José

Hetgeen je bij Willemijn ervaart is in één woord te omschrijven, namelijk: magisch! Ik voel me als herboren wanneer ik bij Willemijn geweest ben, zo fijn. Dankuwel Willemijn!
 P.B.

Via mijn schoonzusje hoorde ik al fantastische verhalen over Willemijn en dat klopte als n bus. Ze zorgt dat je je volledig op je gemak voelt en voor je het weet ga je aan de slag. Bijzonder vind ik hoe praktisch het is en vooral dat je direct resultaat ervaart. De tweede sessie die ik had was net zo fijn en weer direct resultaat. Een absolute aanrader!

 Thijs

Ik ben door een vriendin getipt om eens naar Willemijn te gaan. Ze heeft mij enorm goed geholpen om weer dichter bij mijn gevoel te komen en oude overtuigingen om te buigen. Ik was hier zo enthousiast van geworden dat ik besloot om zelf ook een workshop te gaan doen. Enorm wat een tools krijg je op zo'n dag mee, echt geweldig. Oa oefeningen om je lichaamsbewustzijn te versterken, Access Bars, het leren loslaten van issues, zelfheling etc. Echt heel waardevol om in de toekomst mezelf en mensen om mij heen te kunnen helpen. Bedankt Willemijn voor de fijne dag en je geduld om het allemaal heel rustig uit te leggen. 
 Ivonne

Wauw! Het beste wat je kan overkomen. Van jongs af aan merkte ik dat ik moeite had met emoties door een trauma. Al snel kwam Willemijn tot de kern en nog sneller was het opgelost, ik een nuchtere, tikkeltje sceptisch maar na 1 behandeling(!) verholpen. Een maand later, nog steeds hetzelfde resultaat en voelt dat het voorgoed hersteld is. Willemijn is met al haar ervaring echt fantastisch en is er echt voor jou. Heel dankbaar!

 Ralph
 

Workshop. Ik verklap je alvast, dit wil je echt niet missen. Zo praktisch leert ze je de technieken op haar eigen unieke wijze. Dit leer je never nooit zo uit een boek. Werken met energie is zo iets krachtigs en mooi. Na deze workshop kon ik echt zelf aan de slag gaan en voel je dat je het juiste weet en doet. Ik zeg, een echte aanrader.

 RP

 

Ik heb heel erg lang rond gelopen met onrust en weinig energie. Elke keer als ik een keuze wilde maken of actie wilde ondernemen voelde het alsof ik steeds tegen een muur aanliep en er continue tegenstijdigheden waren in mijzelf. Het bleek dat negatieve overtuigingen over mijzelf een aantal blokkades hadden gevormd die mij een hele hoop energie kosten. Na 1 sessie was die onrust samen met de blokkades verdwenen en zijn deze ook weggebleven. Fantastisch! Onrust heeft plaats gemaakt voor rust waardoor ik weer met een heldere blik naar mijzelf kan kijken en kan leven in het hier en nu. Willemijn gaat methodisch, kundig en met respect te werk. Daarnaast geeft zij ook uitleg over hoe je zaken na de sessie kunt aanpakken. Willemijn heeft veel kennis en ervaring in het vak. Hoewel ik ook niet alles begrijp, heb ik niets als zweverig ervaren. Ik ben ontzettend blij en dankbaar dat Willemijn aan mij is aangeraden. Willemijn, ontzettend bedankt voor al het werk dat jij verricht waardoor een mens weer rust en balans kan vinden! Wat jij doet kan echt een verschil maken in iemands leven en ik vind dat echt van onschatbare waarde. Ik vind oprecht dat de aarde boft met mensen zoals jij. Liefde en respect voor jou!
 Sylvie

Willemijn heeft mij geholpen om oude trauma's los te laten en mij weer geestelijk vrij te voelen. Ik had meer dan 25 jaar last van vreselijke en gewelddadige nachtmerries. Na de eerste sessie met Willemijn zijn deze volledig gestopt. Wat Willemijn in één sessie met mij bereikte was mij in jaren psychotherapie niet gelukt. Eindelijk is het mij gelukt om mij weer krachtig en autonoom, bevrijd van een zware last te voelen. Een heel bijzonder moment in mijn leven waarvoor ik Willemijn onbeschrijflijk dankbaar ben. En mijzelf ook :) Uiteindelijk heb ik drie sessie met Willemijn gehad, waarbij we doorpakten op de resultaten van de voorgaande sessie. Willemijn werkt heel gestructureerd en was duidelijk over haar behandelmethodes, Ook al begrijp ik misschien niet alles, ik heb niets als zweverig ervaren. Het heeft mij geholpen om zelf van tevoren mijn hulpvragen duidelijk te formuleren. Mede door deze doelgerichtheid denk ik dat mijn proces bij Willemijn heel snel is gegaan, ik kan een ieder aanraden om hetzelfde te doen. Dankbaarheid, respect en warmte voor Willemijn. 
 Rick


Na de Workshop Quick Healing Touch, heb ik gisteren de workshop Access Energetic Facelift gevolgd. Een verdiepende healing voor mijzelf en een mooie shift naar een volgende fase, waarbij ik tools heb geleerd om toe te passen op mijzelf en wie maar wil! Ik ben heel blij met zoveel kennis van Willemijn en haar liefdevolle energie., het was weer een mooie, waardevolle, verhelderende dag!
 A.V.

Super, de behandeling van gisteren, een soort van bevestiging (die ik toch nog steeds nodig blijk te hebben 🤔), dat ik okee ben, dat het goed met me gaat, dat ik mag zijn wie ik ben. Dank je dank je dank je!
 


Deze week weer eens de juiste stap gezet: een afspraak met Willemijn gemaakt en ik kon vrijwel meteen langs komen! Elke keer weer voelt het als een kado dat ik krijg: het gevoel dat je er toe doet, alles mag er zijn. En gelouterd en ontspannen weer op huis aan. Een sessie bij Willemijn is als een heerlijke massage (innerlijk en uiterlijk), die lang doorwerkt en blokkades opheft.

 J.B.

 

Dankjewel Willemijn voor alles. Dat je weer voor me open stond. Om me weer "op te kalefateren"! En het is weer gelukt; ik voel me superfijn! "On top of the world"! Zo zou ik het altijd wel willen (en zo voelt het nu ook)! Dankjewel dat je er bent! Liefs M.
M.v.K.

Wat is het altijd fijn om bij jou te zijn. Ik heb in meerdere workshops als therapeut al zo veel van je geleerd. Vandaag was voor mijzelf, je hielp mij bij het herkennen waar mijn stukje onzekerheid vandaan kwam. We kwamen al snel bij mij als heel kleine baby. Hier had ik iets meegemaakt waar ik onzeker van was geworden en dat zat er nog tot vandaag we hebben het samen weg kunnen nemen. Het voelt nu zo fijn. Het blijft bijzonder dat kleine momenten in je leven zo'n rol kunnen blijven spelen. Dank voor je hulp Willemijn.
— Sandra

Whow wat een prachtige dag was dit, de workshop Access Energetic facelift. Echt een cadeau voor jezelf! Willemijn is een rustige en zachtaardige begeleidster, legt alles goed uit en neemt de tijd. Tussen de middag een overheerlijke lunch, waarbij zij rekening heeft gehouden met al onze dieet wensen. Kortom een dag met een gouden randje. Dank je wel Willemijn. Liefs José

José
 

Laatst heb ik bij Willemijn de workshop “Access Bars” gedaan. Een geweldig leuke workshop, ik ben superblij dat ik deze kennis en tool aan mijn praktijk kan toevoegen. Dit omdat Access Bars ontzettend veel voor iedereen kan doen. Erg dankbaar ben ik dat ik deze workshop juist bij Willemijn heb gedaan, want wat een kennis en ervaring heeft deze lieve dame! Een paar woorden welke bij mij opkomen wanneer ik aan Willemijn denk, over hoe zij te werk gaat wil ik graag delen: liefdevol, bevlogen, uit ‘t hart, rust, ontspanning en zorgzaam. Dankjewel!!
Marion

 

De sessie was geweldig, jouw rust en een-zijn met het geheel, erbij zijn zonder oordelen en rechtstreeks naar de kern. Je bent zelf al steeds verder aan het gaan, zelf en met de behandelingen. Heel bijzonder, hoe gemakkelijk je onderbewuste blokkades opspoort en oplost alsof het niets was, zonder zware sessies of gesprekken maar met liefde en heelheid. Eerdere EMDR behandelingen elders en EFT, daarmee kwam ik niet zo tot de kern als met een paar van jouw behandelingen! Heel veel dank daarvoor!

N.R. 

Iets waar ik me heel erg druk over maakte en stress van in mijn lijf voelde, was na de sessie bij Willemijn totaal geen issue meer. Ik voelde me heerlijk ontspannen en kijk anders naar de hele situatie

Yvonne
 

Ik heb al jaren last van chronische pijnen, slecht slapen, en extreme vermoeidheid. Via mijn nicht kwam ik bij Willemijn terecht. Willemijn had niet veel nodig om te begrijpen waar ik mee zat. Tijdens de behandeling voelde ik al diepe ontspanning. De spanning en de pijn waar ik zo lang mee liep voelde ik niet meer. De daarop volgende dagen bleef de pijn weg en eindelijk was er ook weer rust in mijn hoofd. Willemijn, je bent heel bijzonder. Ben blij dat je op mijn pad bent gekomen. Heel erg bedankt.

I.K.  
 

Willemijn is energie! zo krachtig als zij werkt met energie ben ik tot nu toe niemand tegengekomen. en dan in combinatie met liefde en rust en zachtheid maar zeker ook daadkracht maakt de behandeling tot een feestje, iedere keer! Ik voelde me na de behandeling letterlijk lichter, ruimer en helderder in mijn hoofd en dat is ook blijvend. ik raad iedereen een behandeling bij haar aan die los wil komen van oude patronen en op een ontspannen manier en weinig belastende manier. Willemijn, dankjewel voor wie je bent en wat je doet. mijn volgende afspraak staat alweer! 

Wouthiera Crommeling 
 

Mijn leven is zoveel lichter en makkelijker geworden, ik begrijp er niets van, het heeft heel goed gewerkt!

Ciska
 

Al jaren had ik problemen met slapen, alles al geprobeerd. Na 2 sessies bij Willemijn ben ik weer gaan slapen en voel veel meer ontspanning in mijn lichaam en ik word wakker met zin in de dag

Fiona
 

Onlangs ben ik bij Willemijn geweest voor een terugkerend issue in mijn leven en wat me te vaak belemmerde. De weken voor mijn bezoek was ik ontzettend labiel en er zat veel spanning in mijn hoofd en bovenlichaam. Er moest actie op ondernomen worden! Willemijn is een erg fijn mens en luistert goed naar het lichaam en naar de mens zelf. Tijdens de behandeling hoefde ik niet veel te praten, de reacties van mijn lichaam op haar behandeling gaven haar al de antwoorden. Ik voelde toen ook de blokkades in mijn lichaam loskomen en de dag daarna voelde ik me weer heerlijk, alsof er veel van me afgevallen was.

Willemijn: nogmaals hartelijk dank!!

Annemarie
 

Wauw wat een shift na jouw behandeling, ik voel me super en zo veel rust en helderheid in mijn hoofd

Cora

In november heb ik de workshop gedaan en sinds die tijd al heel veel mooie ervaringen gehad! Ik gebruik het veel om anderen van pijn of spanningen af te helpen en het werkt wonderbaarlijk goed. Ik ben heel blij dat ik deze workshop gedaan heb en zou er graag nog verdere technieken willen leren.

Kitty 

Gisteren heb ik een Acces Bars cursus gevolgd bij Willemijn. Voor mij was dit de 2e keer en dit heeft mij nog meer verdieping en inzichten gegeven. Willemijn is zo bekend met energiewerk dat ze helder en duidelijk kan vertellen wat je met Acces Bars kunt, zowel met de behandeling als met de ´tools´. Iedereen kan het leren. Willemijn schept overzicht en veiligheid en onderwijst vanuit haar hart.

Corien  
 

Ik wil graag aan jou terugkoppelen wat de workshop bij mij heeft gedaan. Ik lijk veel meer in mijn kracht te staan dan voorheen. Daarnaast komen volgens mij heel diepe emoties naar boven. Ik lijk deze goed aan te kunnen. Daarnaast oefen ik geregeld de QHT op anderen. Wat een energie en wat een effecten! Wauw.

Lieve Willemijn, Ik ben jou dankbaar!!

AL 
 

De liefdevolle behandelingen van Willemijn zijn zo fijn en voor mij levensveranderend geweest! Ik ben zo dankbaar dat ik bij haar mag komen!

Ilona 

Al jaren kom ik soms bij Willemijn, en wisselen we ook behandelingen uit. Willemijn is een bevlogen, betrokken, oprechte en krachtige healer. Zij heeft enorm veel ervaring en kunde. Willemijn blijft open en nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen en verwerkt die allemaal ten behoeve van haar cliënten. Ik kan haar behandelingen aan iedereen aanbevelen!

I.d.G

I was so priviledged to have taken the Class with Willemijn. She was very devoted to make sure that I understood the profound work of Access Bars and how the session could clear so many deep seated imbalances,. For me, she exemplifies a joyful , loving teacher who teaches with dedication and passion.

Angela denis 
 

Is er een plek op de wereld waar er zoveel liefde is voor jezelf, rust, omarmd, bemind, veilig voelt, waardevol en kostbaar bent, dat je er mag zijn, in al mijn vrouwelijkheid een bezienswaardigheid, mij kan doen stralen als enige, toen mijn ogen open gingen zag ik Willemijn, heb ik haar geknuffeld. Lieve Willemijn, mijn lief lichaam, dank je wel voor deze mooie reis die ik vandaag heb ervaren en de liefde die ik in mij, heb meegenomen van jouw praktijk. Liefs, S

S&S 
 

Jaaaa ik was zaterdag 7 april bij de eerste workshop Access Bars van Willemijn en wat een geweldige dag was het!! In een heel veilige en ontspannen sfeer heeft ze ons de Acces Bars geleerd. Bij mezelf kwam ik nog wel wat weerstand tegen en doordat Willemijn de clearings bij mij deed kon ik dit gaandeweg loslaten en was ik na 1 x geven en ontvangen helemaal om. Ik was al fan van de diverse tools van Access consiousness en nu was het moment daar dat ikzelf de Bars ging leren. Zo fijn om meer ruimte en helderheid te mogen ervaren en superblij dat ik dit nu zelf kan en mag geven want ik gun dit nu werkelijk echt iedereen!! Hoe wordt het beter dan dit? Wat is er nog meer mogelijk? Zo blij met jou lieve Willemijn, dankjewel xxx

Syh 

Een aantal weken geleden ben ik voor het eerst bij Willemijn geweest. In een moeilijke periode waarin er bij mij borstkanker geconstateerd is. Nadat ik bij haar ben geweest heb ik voor het eerst in maanden weer het gevoel dat ik normaal kan ademen, zie wat er om me heen gebeurd en begin langzaam aan weer een beetje mezelf te worden. Daar ben ik Willemijn heel dankbaar voor.

Judith
 

Mijn behandeling bij Willemijn bestond voor een groot deel uit het doorsnijden van oude banden. Na een paar maanden merk ik dat die nog niet zomaar weg zijn, maar mijn bewustzijn gaat er eerder heen en ik weet dat ik een keus heb, of eraan te blijven hechten of te visualiseren dat ik die banden opnieuw doorsnijdt. Ook de oordelen en vooroordelen kan je wegvegen uit je systeem heeft ze me geleerd. De behandeling was intensief en effectief. Willemijn is down-to-earth en dat is voor dit soort technieken heel belangrijk. Dank je Willemijn, ik kom beslist nog een keer terug om meer te kunnen genieten van de Access Bars behandeling.

Flim Reydon

Ik ben getipt om naar Willemijn te gaan door een vriendin, en wat ben ik daar blij mee. Willemijn werkt op een (positieve) laagdrempelige manier, op een hele ontspannen en liefdevolle wijze komt ze snel tot de kern, en worden de zwaarste dingen opgelost zonder dat ik de sessie als heel zwaar heb ervaren. Het is bijna niet voor te stellen hoeveel beter het gaat en hoeveel last ik van mijn schouders kwijt ben. Ik kom zeker nog een keer langs!

R.

bottom of page