top of page

Mijn manier van werken

Uitleg energie behandeling

Energetisch komt van het woord energie. Energie omvat alles: al onze gedachten, woorden en ervaringen laten een afdruk in ons lichaam achter, het komt in ons cel geheugen terecht. 


Als je goed in je vel zit ben je als een stromende rivier, alles loopt vanzelf. Door stress en trauma’s komen er energieblokkades in het lichaam, er komen als het ware stenen en rotsen in de rivier.

“liefdevol, toegankelijk, zorgzaam en integer”

Werkwijze

Na de kennismaking  volgt een kort intakegesprek  en begint het energiewerk. Ik stem mij af op de persoon en de hulpvraag. Als vanzelf ontvouwt zich welke methode het best past bij de persoon. Tijdens de sessie maak ik gebruik van diverse technieken.

Het lichaam wordt  heel zachtjes aangeraakt en meestal is er meteen reactie voelbaar of zichtbaar. Je kunt het lichaam vergelijken met een enorme databank, alles wat er ooit in je leven is gebeurd, is nog ergens energetisch aanwezig. Door de zachte aanraking gaat het lichaam diep ontspannen en “loslaten”.  Wat er dan precies wordt losgelaten is vaak niet te begrijpen met ons verstand.

 

Volgens de wetenschap zijn wij ons slechts 5% bewust in ons leven en 95% speelt zich af op onbewust niveau. 

Liefde en veiligheid staan voorop tijdens de sessie

Praktische info

Vaak zijn 1 á 2 sessies genoeg om inzicht te krijgen en weer verder te kunnen. 
Kosten per sessie van 1 á 1,5 uur:  € 80,--

bottom of page