top of page

Quick Healing Touch New release    2023

De Quick Healing Touch workshop is gecreëerd vanuit het verlangen om een compacte en toegankelijke healing methode aan te bieden. In mijn ontwikkeling tot energetisch therapeut heb ik in de loop der jaren veel interessante  en bijzondere healing methodes bestudeerd en toegepast. in de ruim 30 jaar dat ik een praktijk heb voor energetische heling, heb ik prachtige ontmoetingen gehad met cliënten en er zijn mooie resultaten bereikt. In deze workshop deel ik met liefde mijn beste tools die ikzelf dagelijks toepas voor mijzelf en mijn cliënten. 

Wat je onder andere kunt verwachten tijdens deze 1 daagse workshop :

Versterken van het lichaamsbewustzijn.

Oefenen met de "levenskracht ademhaling" om de energie frequentie te verhogen.

Behandelen met Quantum energie, dit is een vereenvoudigde versie van de Quantum Touch methode.

Oefeningen om je immuunsysteem te versterken.

Methodes om snel en effectief stress en trauma op te lossen, voor jezelf en een ander.

Kennismaken met de beste tools van  het Access Consciousness  systeem, je geeft en ontvangt een korte Access Bars sessie. 

Alle informatie in deze workshop is toepasbaar voor jezelf en anderen.

Er is geen vooropleiding nodig, iedereen kan het leren.

Je ontvangt alle informatie in een duidelijke handleiding.

Alle technieken worden praktisch  geoefend zodat je er echt mee kunt werken na de workshop.

“Bewustzijn, gezondheid, en balans zijn verweven in mijn leven en werk”

Data in overleg of zie de agenda. Kosten 225,- euro inclusief cursusboek. Het is een intensieve  workshop met veel praktijkoefeningen. Het is ook mogelijk om individueel  de workshop te volgen.    In  deze workshop zal meer ruimte zijn voor het persoonlijk proces, en afgestemd zijn op de cursist. De kosten zijn dan 275,- euro. Linkje is hier naar contact

Reacties naar aanleiding van deze workshop 

De workshop Quick Healing Touch New release 2022 heb ik bij Willemijn mogen volgen. Wat een fantastische dag, vol met veel informatie en simpele handelingen die iedereen kan leren. Een mooie hand out als naslag mee voor thuis. Willemijn legt alles duidelijk en geduldig uit. Tussen de middag een heerlijke lunch. Heel veel geleerd en inmiddels dit toegepast op mijn cliënten. Zij reageren allemaal erg enthousiast. De “levensademhaling” die ik geleerd heb pas ik in mijn massage’s toe en de reacties hierop zijn erg positief. Wat een bijzonder mooie aanvulling. Willemijn, nogmaals heel veel dank voor deze prachtige en krachtige workshop: Quick Healing Touch New release 2022. Tot een volgende keer.

 José

Workshop New release 2022. Ik verklap je alvast, dit wil je echt niet missen. Zo praktisch leert ze je de technieken op haar eigen unieke wijze. Dit leer je never nooit zo uit een boek. Werken met energie is zo iets krachtigs en mooi. Na deze workshop kon ik echt zelf aan de slag gaan en voel je dat je het juiste weet en doet. Ik zeg, een echte aanrader.

 RP

bottom of page