top of page

Thèta Healing

Wij functioneren o.a. vanuit overtuigingen. We hebben ze meegekregen van onze ouders, van onze omgeving, via de media of vanuit onze cultuur. Vanuit je overtuigingen handel je, denk je, voel je, leef je je leven. Overtuigingen kunnen heel diep zitten. Vaak beïnvloeden ze je in je dagelijks leven op manieren waar je je niet bewust van bent. Thèta healing werkt met de overtuigingen die je leven beïnvloeden of blokkeren en verandert die in positieve aannames.

Thèta healing is in staat om de overtuigingen die in jezelf leven, tot op celniveau en zelfs tot op DNA-niveau te veranderen. De negatieve of oude patronen worden omgezet in positieve patronen, gedachten en gevoelens. Na dit herprogrammeren kan het leven er heel anders uitzien!

Voor wie is Thèta healing bedoeld?

  • Voor hen die blokkades, klachten of thema’s ervaren waarvan ze de oorzaak niet weten te achterhalen.

  • Voor iedereen met negatieve overtuigingen op diep en/of onbewust niveau.

  • Burn-out klachten

  • Overdreven controle en perfectionisme

Voorbeelden van blokkerende overtuigingen

  • Ik kan niet voor een groep spreken

  • Ik moet alles zelf kunnen, ik mag niet om hulp vragen

  • Ik ben het niet waard om..

  • Ik ben niet goed genoeg 

Hoe werkt het?

Met een spiertest wordt gemeten van welke blokkeringen je last hebt. Ook onbewust negatieve overtuigen komen zo aan het licht.

Na overleg met jou als cliënt, en alleen na jouw toestemming, zal de behandelaar naar Thèta niveau gaan en de blokkeringen omzetten. Om goed te kunnen functioneren in het dagelijks leven hebben wij het nodig om een stevige basis te hebben. Vaak blijkt dat er essentiële gevoelens in de basis ontbreken. Bijvoorbeeld : het lichaam weet niet hoe veiligheid voelt of hoe het voelt om goed genoeg te zijn. Als de basis weer hersteld is , kan er veel stress en ongemak opgelost worden.​

Een voorbeeld uit de praktijk
Een jonge vrouw met ernstige scoliose (kromming in de wervelkolom) bleek deze houding te hebben aangenomen nadat zij als kind gepest was. Je zou kunnen zeggen dat zij daar nog gebukt onder ging. Door Thèta healing werd bij haar de overtuiging geïnstalleerd dat zij het recht heeft, en het waard is, om met een rechte rug door het leven te gaan. De vrouw voelde zich onmiddellijk rechter gaan staan. Na de sessie bleek haar wervelkolom ook veel rechter. Zij voelde zich enorm opgelucht.

bottom of page